MURCIA FOOD BROKERAGE EVENT 2023

11.05.2023 | Online/Murcia, Španielsko

11. ročník podujatia Murcia Food Brokerage Event 2023 predstaví najnovšie výtvory v oblasti potravinárskych technológií a poskytne spoločnostiam z rôznych európskych krajín vynikajúcu príležitosť na bilaterálne stretnutia zamerané na uzatvorenie dohôd o technologickej spolupráci.

Dátum: 11. -16.05.2023

Registrácia prebieha do: 09.05.2023

Miesto: online/onsite

Oficiálna web stránka: https://murciafood2023.b2match.io/

Tento rok vám radi ponúkneme fyzické stretnutia 11. – 12. mája spolu s Medzinárodným sympóziom o technológii potravín. Pre tých, ktorí nemôžu cestovať alebo si rezervovať stretnutia na mieste, ponúkame možnosť stretnúť sa online v dňoch 15. – 16. mája.

 

Účasť je otvorená spoločnostiam, univerzitám, technologickým centrám a výskumným ústavom z celej Európy s požiadavkami a ponukami vyspelých alebo inovatívnych potravinárskych technológií

 

TEMATICKÉ OBLASTI

Hygienické riešenie zariadení a bezpečnosť potravín

  • Alergény
  • Autentifikácia potravinárskych výrobkov, rýchle kontrolné systémy atď.

Biotechnológia

  • Biosenzory
  • Nové potravinové produkty (prebiotické, funkčné atď.)

Cirkulárna ekonomika

  • Životný cyklus
  • Ekologický dizajn
  • Opätovné použitie vedľajších produktov potravín
  • Minimalizácia strát po zbere
  • Ďalšie témy, ktoré zaujímajú potravinársky priemysel

Technológia ochrany. Aktívne a inteligentné balenie

  • Plyny v superkritickom stave
  • Aktívne obaly a nové nádoby, iné.

Procesy automatizácie a riadenia

  • Monitorovanie procesov, senzory, komunikácia, robotika atď.

Hydraulické technológie v potravinárskom sektore

  • Opätovné použitie vedľajších produktov potravín

 

Kontakt: RPIC Prešov-Mgr. Lucia Krišová, lucia.krisova@rpicpo.sk

                 SOPK - Daniela Širáňová, daniela.siranova@sopk.sk